SÅDAN BRUGER I SIDEN

Det skal være sjovt, nemt og overskueligt at bruge Børnefilmskolen. Derfor indeholder siden alt, hvad I skal bruge for at komme godt i gang.

• Filmskolen består af 18 film, hvor professionelle filmfolk lærer jer at spille skuespil, instruere og klippe film.
  • Lav jeres film giver jer redskaber til at finde på historier, lave storyboards, optage film og klippe film.
  • Upload film er stedet, hvor I kan lægge jeres film op på siden.
  • I Se andres film kan I se og rate de film, andre familier har lagt op på siden.
  • På siden Børnefilmprisen kan I se, hvem der har fået priser og, om I har vundet i den månedlige lodtrækning.

RAMMER FOR JERES FILM

For at det ikke skal tage for lang tid, har vi fastlagt disse rammer for jeres film:

• Tilstræb, at filmen varer mellem 2 og 3 minutter.
  • Brug 2-3 timer på at lave filmen. Ellers kan I hurtigt miste interessen.
  • Optag gerne med en smartphone eller tablet.
  • Hold det simpelt. Lav ikke flere optagelser, end I kan overskue at klippe sammen til sidst.

SÅDAN FÅR I POINT

Når I opretter en familieprofil, får I mulighed for at rate, kommentere og uploade film. I begynder også at få point, når I bruger siden. Jo flere point I har, jo større chance har I for at vinde de præmier, der uddeles hver måned. I får point for følgende aktiviteter:

• Oprette profil (100 point)
  • Rate andres film (50 point)
  • Se læringsfilm (50 point)
  • Se storyboards (25 point)
  • Uploade film (500 point)
  • Blive udvalgt til månedens film (2000 point)

EN SIKKER SIDE

Børnefilmskolen kører på en lukket server, så jeres film bliver kun tilgængelige her ved upload. Alle film skal godkendes af en forælder. Det skal være med til at sikre, at filmene på siden har passende indhold, som I ikke på sigt kommer til at fortryde. Psykiatrifonden fjerner alle film, der har et upassende indhold.

Top5

MånedensTop 5

• Arthur i Abu Dhabi :-)

Familien Voxtrup

"Da jeg var 6 år gammel flyttede jeg til Abu Dhabi med min mor og far og lillebror. Her fortæller je…"

• Stemmen! - Den største sangkonkurrence i Verden

KielBjerrum

"Vi følger 4 deltagere, der stiller op i Stemmen, den største sangkonkurrence i Verden og ser, hvem …"

• Omvendt børnepsykologi

Mortilmernee

"Hovedordet for vores lille film er omvendt børnepsykologi. Vi har taget en klassisk hverdags situat…"

• En guitar som ven

SBK-productions

"Samuel fortæller om sin interesse for at spille guitar."

• Det havde I nok ikke troet!? del 1 :)

Fam_Nielsen

"En kort indblik i et helt almindeligt parcelhuskvarter!"

Se MånedensFilm

Stemmen! - Den største sangkonkurrence i Verden

Vi følger 4 deltagere, der stiller op i Stemmen, den største sangkonkurrence i Verden og ser, hvem der er den heldige vinder.
  • Kameramand

Lisbeth Kiel Bjerrum