lav jeres banner
MovieMaker (PC)DOWNLOAD

Dette gratis program kan alle de vigtigste ting.
Vi anbefaler, at I klipper jeres film på PC, da det er nemmere på en stor skærm. Her finder I film og vejledninger, der hjælper jer i gang med MovieMaker.

Se skriftlig vejledning Se film fra YouTube
PowerDirector (Telefon/Tablet)DOWNLOAD

Dette gratis program kan alle de vigtigste ting.

Se skriftlig vejledning
  • iMovieDOWNLOAD

iMovie er et intuitivt program, som kan bruges både på MAC, iPad og iPhone. Hvis I har en Mac-computer, anbefaler vi, at I klipper filmen på computeren, da det er nemmere på en stor skærm. I kan overføre jeres optagelser gennem opladerstikket eller iCloud. Er jeres computer ikke Apple, anbefaler vi at klippe direkte på din mobile enhed, da det kan være besværligt at overføre optagelserne.

Bemærk, at iMovie kun er gratis på nyere og opdaterede iPhones og iPads. Men det er pengene værd. Nedenfor finder du vejledninger og links til film, der hjælper dig godt i gang.

• VivaVideoDOWNLOAD

Vivavideo er et godt – men mere simpelt - alternativ til iMovie, som kan hentes gratis til iPhone og iPad.
    App’en er brugervenlig og kan de mest basale ting.

sidebar01

KRAV TIL FILM

Der er fire dogmeregler for filmene på Børnefilmskolen.

FÅ STYR PÅ FILMREGLERNE
sidebar01

upload jeres film

Klik her og se, hvordan I uploader jeres film på Børnefilmskolen.dk.

SÅDAN UPLOADER I